İnegöl Sürücü Kursları – İnegöl Ehliyet Kursları

İnegöl Sürücü Kursları – İnegöl Ehliyet Kursları

Bursa’nın önemli ilçelerinden olan İnegöl, turistik bir bölge olduğundan dolayı da yılın her mevsiminde gezebileceğiniz mekanlara sahiptir. Yerli ve yabancı turistler tarafından ziyaret edilen ilçe, geniş bir alanı kapsamaktadır. Bursa genel olarak yeşil olsa da İnegöl, ormanlarla kaplı olduğundan dolayı yemyeşil bir görüntüye sahiptir.

İnegöl’de gezebileceğiniz çok sayıda yer var. Her yıl on binlerce kişi tarafından ziyaret edilen İnegöl şehir parkı ilçede dinlenmek açısından faydalanabileceğiniz önemli bir yerdir. Park içerisinde 7’den 70’e her yaşta insanı bulabiliyorsunuz. İlçenin merkezinde olan bu park ulaşım açısından kolaydır. Parkta eğlenceli aktiviteler gerçekleştiriliyor. Konserler ve karaokeler özellikle yazın düzenlenen etkinlikler arasında bulunur. Park hafta sonlarında yoğun bir kalabalığa sahne olur. İsteyenler park içerisinde kamp ya da piknik gibi aktivitelerde yapabilir.

İnegöl ilçe merkezinde bulunan Kent müzesi, tarihi ve kültürel mirası merak edenlerin ilgi odağı durumundadır. Müze içerisinde yüzlerce farklı eseri bir arada görebiliyorsunuz. Gün içinde saatlerinizi geçirebileceğiniz müze kapalı bir alan olduğu gibi çok geniş bir alanda kurulmuştur.

İnegöl Sürücü Kursu – İnegöl Ehliyet Kursu

İnegöl’de görmeniz gereken yerlerden birisi de Oylat Mağarası’dır. Burası ilçeye 20 kilometre mesafede bulunuyor. Özel aracınızla ya da toplu taşıma araçlarıyla ulaşabiliyorsunuz. Mağarayı her yıl binlerce kişi ziyaret eder. Yaklaşık olarak 700 metre halka açık olan alanı olan müze iki katmandan oluşur. Mağaranın günümüzde de genişletme çalışmalarının sürdüğü bilinmektedir.

İnegöl’de bulunan parklardan bir tanesi de Botanik Park’tır. Burası özellikle yabancı turistlerin uğrak yeridir. Her yıl binlerce kişi tarafından ziyaret edilen bu park geniş bir alan üzerine kurulmuştur. Yeşil olmasıyla dikkatleri çeken bu parktayken kendinizi doğa ile iç içe bulacaksınız. Ailelerin ziyaretleri için uygun bir konuma sahip olan park içerisinde çeşitli etkinliklerde düzenlenmektedir.

İnegöl Direksiyon Dersi – İnegöl Özel Direksiyon Dersi

İnegöl’de görmeniz gereken yerlerden birisi de ilçe merkezine 2 km uzaklıkta bulunan Ayçiçeği Masal Parkı’dır. Kara derenin yanında bulunan bu parkta yine turistlerin en çok ziyaret ettiği yerler arasındadır. Parkın büyüklüğü bin metre kareyi bulur.

Yeşille mavinin bir arada olduğu İnegöl’de görmeniz gereken yerler arasında doğal güzellikleriyle ünlü olan Oylat Şelalesi de bulunur. Burası doğanın sesini dinleyip kafanızı dağıtabileceğiniz mükemmel bir yerdir. Kendi özel aracınızla ya da isterseniz toplu taşıma araçlarıyla bu doğal şelaleye ulaşabilmeniz mümkündür.

İnegöl Sürücü Kursu Fiyatları – İnegöl Ehliyet Kursu Fiyatları

Doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi açıdan da çok güzel yerleri vardır. Örneğin ilçe merkezinde bulunan İshak Paşa Camii bunlardan bir tanesidir. Cami turistlerin ziyaretine açık olduğu gibi gün içerisinde ibadetinizi de camide yapabiliyorsunuz. Namaz vakitlerinin dışında cami müze olarak kullanılıyor. 

Kadınlar çarşısı yani diğer adı Beylik hanı olarak bu yer, özellikle mimari özellikleri açısından turistlerin ilgisini çekiyor. Her yıl binlerce insanın geldiği bu han geniş bir alana yayılmıştır. Yüz yıllar öncesinde inşa edilmiş olan bu han halen günümüzde ayakta kalan yapılar arasında bulunur.

İnegöl ehliyet kursları hakkında merak ettiğiniz konular hakkında detaylı bilgilere https://www.bursasurucukurslari.com/  adresinden ulaşabilirsiniz.